Harmonikkayhtye Celestan konsertti

Harmonikkayhtye Celestan konsertti Karijoen kirkko

Harmonikkayhtye Celestan konsertti Karijoen kirkossa. Mahdollisuus muutokseen - Pohjanmaa missio. Yhtyeessä 10-15 soittajaa ja esilaulajat. Kuulemme kauniita hengellisiä lauluja, puhujana Jorma Wilponen. Tilaisuuden lopussa mahdollisuus sielunhoitoon.

Maaliskuun aikana tapahtuu paljon Suupohjassa ja koko Pohjanmaalla. Laajin koskaan Irrtv:n yhdessä seurakuntien kanssa toteuttama Mediamissio Suomessa.

Joka kotiin jaetaan postin kautta Missiokirja. Karijoella järjestetään kolme tapahtumaa:

Keskiviikkona 7.3. klo 19 Suupohja rukoilee seurakuntakodilla.

Sunnuntaina 11.3. klo 18 Harmonikkayhtye Celestan konsertti kirkossa

Torstaina 22.3. klo 18 Elämäsi mahdollisuus -tilaisuus klo 18 Prosin talolla (järjestäjinä Kristiinan Helluntaiseurakunta ja Karijoen seurakunta)

Kaikkien tilaisuuksien lopussa mahdollisuus yksityiseen keskusteluun, rukoukseen ja sielunhoitoon.

Pyhän kolminaisuuden päivän jumalanpalvelus

Terttu ja Pentti Pihlajaviidan kotona