Pohjanmaa missio - Mahdollisuus muutokseen

Mukana 73 seurakuntaa yhteistyössä yli kirkkokuntarajojen Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnista. Alueen jokaiseen kotiin jaetaan Mahdollisuus muutokseen -missiokirjanen. Kirjan "stoorit" luettavissa myös netissä mahdollisuus.fi  -sivulta. Siellä on myös lisää muutoskertomuksia.

Kampanja kestää maaliskuun ajan ja sen aikana järjestetään seurakunnissa paljon tapahtumia ja tempauksia. Esimerkiksi Kauhajoen ja Kristiinankaupungin tapahtumat löytyvät seurakuntien kotisivuilta. Tutustu!

Mahdollisuus muutokseen tilaisuudet Karijoella:

Sunnuntaina 11.3. klo 18 Harmonikkayhtye Celestan konsertti Karijoen kirkossa. Tilaisuuden lopussa mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun ja rukoukseen. Tervetuloa kauempaakin!

Ilta näkyy suorana myös näiden kotisivujen etusivun alalaidassa olevasta linkistä. Se on katsottavissa myös myöhemmin samasta paikasta.

Torstaina 22.3. klo 18 Elämäsi mahdollisuus tilaisuus Prosintalolla, Kauhajoentie 7, Karijoki

Järjestäjinä Karijoen seurakunta yhdessä Kristiinan helluntaiseurakunnan kanssa. Tilaisuuden lopussa mahdollisuus henkilökohtaiseen sielunhoitoon ja rukoukseen.

Tervetuloa!