Kirkollisia ilmoituksia

Kuollut: Lauri Samuel Laitala, 87-v.

Lahja Mielikki Kaunisto [os. Tasanne] 98-v,

Sunnuntai 29.3.2020

Klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Toimitetaan internet-lähetyksenä

HUOM! Kesäaika alkaa nyt

Viides paaston ajan sunnuntai. Aiheena: Kärsimyksen sunnuntai

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paaston aika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi (dominica passionis). Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta ”kivestä, jonka rakentajat hylkäsivät”, oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu. Jeesus on uuden liiton välittäjä. Hän on kuollut kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset.

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko avoinna klo 11-12 hiljentymistä ja rukousta varten. Sisään käynti sakastin ovesta.

Kyseessä EI OLE silti yleisötiöaisuus.

Päiväkerhot ja varkkakerho ovat pysähdyksissä, kunnes toisin ilmoitetaan!

Karijoen seurakunta hakee kesätyöntekijöitä hautausmaalle:

Vastaavaa hoitajaa koko kesän ajaksi, n.5kk (6h/pv). Sekä kesätyöntekijöitä lyhempiin työsuhteisiin (6h/pv).

Työtehtäviin kuuluu erilaiset puutarhatyöt. Hakijan tulee olla vähintään 16 vuotias.

Hakemukset 15.4.20 mennessä: Karijoen seurakunta, palkkamäentie 6 as 8, 64350 Karijoki tai karijoen.srk@evl.fi.