Sanajumalanpalvelus Karijoen kirkossa su 5.8.2018 kl 18 - HUOM! aika

Toimittaa pastori Markku Sarento

11. sunnuntai helluntaista. Aiheena Etsikkoaikoja

Tämä sunnuntai on lähellä juutalaisen perimätiedon mukaista Jerusalemin temppelin hävityspäivää (av-kuun 9. päivä). Tähän tapahtumaan viittaa päivän perinteinen evankeliumi.

Jumalan oman kansan historia osoittaa, että elämässä on aikoja, jolloin ihminen ja ihmisyhteisöt erityisesti joutuvat ratkaisujen ja valintojen eteen. Omiin kykyihin, ihmisviisauteen ja omaan erikoisasemaan luottaminen estävät usein näissä tilanteissa kuulemasta Jumalan ääntä ja noudattamasta hänen kutsuaan. Etsikkoaikaan pätee sana: ”Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne” (Hepr. 3: 15).

Kolehti Kansan Raamattuseuran nuoriso- ja opiskelijatyölle valtakunnallisten tapahtumien toteuttamiseen, seurakuntien nuorisötyön tukemiseen, sekä nuorten aikuisten toimintaan.

Kuoleman kahleet murtanut, on kristus voitollansa...!

Karijoen kirkko , Myrkyn nuorisoseura

2. pääsiäispäivä - Ylösnousseen kohtaaminen