Jumalan palvelus

Sanajumalanpalvelus Karijoen kirkossa su 18.11.2018 kl 10

Valvomisen sunnuntai. Aiheena Valvokaa!

Rippikoulun aloitus, sekä siihen liittyvä opetusjumalanpalvelus

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).

Kolehti Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille, sekä hotelleihin, vankiloihin ja sairaaloihin Suomessa ja Nigeriassa. Suomen Gideonit .