3. adventti

3. adventtisunnuntain sanajumalanpalvelus kirkossa 16.12.2018 kl 10.

3. adventti. Aiheena Tehkää tie kuninkaalle.

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen ”hengelliseen tulemiseensa” viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis.

Kolehti: Jumalanpalveluselämän yhteisöllisyyden vahvistamiseen paikallisseurakunnissa koulutusten ja tapahtumain kautta Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Kuoleman kahleet murtanut, on kristus voitollansa...!

Karijoen kirkko , Myrkyn nuorisoseura

2. pääsiäispäivä - Ylösnousseen kohtaaminen