Kynttilän päivä - Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Kynttilän päivän messu kirkossa su 3.2.2019 kl 10.

Messussa toimitetaan seurakunnan uusien luottamishenkilöitten tehtävään siunaaminen.

Seurakuntakuoro

Kolehti: Yhteisvastuukeräykselle. Toteutetaan teemalla: Yhden vertainen oikeus koulutukseen. Kirkkopalvelus. Vuoden 2019 Yhteisvastuukeräys alkaa nyt!

TERVETULOA KIRKKOON! MUTTA JOS ET PÄÄSE VOIT KUUNNELLA JUMALANPALVELUKSEN KOTISIVUJEN ETUSIVUN ALALAIDASSA OLEVASTA LINKISTÄ!
Nimitys kynttilän päivä juontaa siitä keskiaikaisesta tavasta, että tänä sunnuntaina vihittiin vuoden aikana kirkossa käytettävät kynttilät. Juhlan raamatullisena aiheena on Jeesus-lapsen tuominen temppeliin ja jumalallinen kirkkaus, joka hänessä tuli maailmaan ja ilmestyi meille. Siunatessaan lasta ja hänen vanhempiaan vanha Simeon ylistää Jumalaa pelastuksesta, jonka hän on valmistanut kaikille kansoille, ja valosta, jonka hän on antanut loistaa kansalleen Israelille.

Neitsyt Marian ilmestyspäivä - Herran palvelijatar

Prosin talo