Helatorstain messu kirkossa torstaina 30.5.2019 klo 10

Helatorstai, eli Kristuksen taivaaseen astumisen päivä. Aiheena Korotettu Herra.

Toimittaa pastori Seppo Salonen

Helatorstain eli Kristuksen taivaaseenastumisen päivän aihe ja ajankohta, 40 päivää pääsiäisestä, on saatu Apostolien teoista (Ap. t. 1: 6-14).

Kristus korotettiin taivaisiin. Hän on astunut taivaalliselle valtaistuimelle ja istuu nyt Jumalan oikealla puolella. Hänelle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Me emme voi saada yhteyttä Kristukseen inhimillisten aistiemme välityksellä, mutta silti hän on Pyhän Henkensä kautta sanassa ja sakramenteissa läsnä seurakuntansa keskellä. Hänen seuraajiensa tehtävä on viedä sanoma korotetusta Herrasta koko maailmaan.

Kolehti: Etelä-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiirille

Sanajumalanpalvelus kirkossa

Tuomiosunnuntain sanajumalanpalvelus

Sanajumalanpalvelus kirkossa, huomaa aika: klo 15

1. adventtisunnuntain messu

Rippikoulun aloitus. Uusi kirkkovuosi alkaa!