Rompepäivät la 13.7.

Rompepäivät la 13.7.

Karijoki

Seurakunnalla kolme myyntipaikkaa: Markkinakentällä lähetyspöytä, pappilan mäellä rompekirppis ja seurakuntakodilla tarjouskilpailu suurtalouskeittiökoneista.

Varsinaisella markkinapaikalla kirppispöytä pappilan remonttirahastoon ja arvontaa Inkerin kirkon Haapakankaan seurakunnan tukemiseksi. Haapakangas on Kauhajoen rovastikunnan yhteinen ystävyysseurakunta. Arpavoittoja ja hyvää myyntitavaraa otetaan vastaan.

Pappilan pihalla on rompetori, jossa myydään ja annetaan vapaaehtoisella maksulla kaikenlaista irtainta.

Varoja kerätään pappilan remonttirahastoon.

Seurakuntakodilla on tarjouskilpailu keittiökoneista ja kalusteista osoitteessa Kirkkotie 12

Lisätietoja: 044-3628124 Seija Lähteenmäki

ja lisää kuvia seurakunnan facebook-sivulla:

www.facebook.com/karijoenseurakunta

Pappilan mäellä on monenlaista rompetta, uloskantohintaan, mutta muistetaan, että varoja kerätään pappilan remonttirahastoon! Pääosin tavara on näistä kosteusvaurioisista tiloista, tavaran vastaanottajan on se hyvä tiedostaa (soveltuvat ulkokäyttöön, ulkovarastoille, terasseille jne.) MYYTÄVÄNÄ MUUN MUASSA MIKROAUTO JA MUSIIKINTOISTO. Tervetuloa!

Lisätietoja ja kuvia seurakunnan facebook sivulta