Sanajumalanpalvelus INTERNETIN KAUTTA

su 29.3. kello 10.00 - su 29.3. kello 11.00

HUOM! Kesäaika alkaa nyt.

Sunnuntai 29.3.2020

Klo 10 Sanajumalanpalvelus INTERNETIN KAUTTA

Voi kuunnella seurakunnan kotisivuilta etusivun alalaidassa olevasta linkistä, tai "tutki uskoa" -sivulta.

Jumalanpalveluksen jälkeen sakastin kautta käynti; voit tulla sielunhoitoon tai rukoilemaan kirkkoon, klo 11-12.

5. paaston ajan sunnuntai. Aiheena Kärsimyksen sunnuntai

Nimitys judica (= hanki minulle oikeutta) on päivän antifonin alusta (Ps. 43: 1).

Tästä sunnuntaista alkaa hiljaisen viikon loppuun ulottuva ns. syvä paaston aika. Siksi päivää on sanottu kärsimyksen sunnuntaiksi (dominica passionis). Jeesuksen aikalaiset eivät ymmärtäneet hänen olemustaan ja tehtäväänsä, mutta ”kivestä, jonka rakentajat hylkäsivät”, oli tuleva kivi, jolle Jumalan seurakunta rakentuu. Jeesus on uuden liiton välittäjä. Hän on kuollut kootakseen yhteen kaikki hajallaan olevat Jumalan lapset.