1. pääsiäispäivän jumalanpalvelus INTERNETIN KAUTTA

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 11.00

Linkki: https://www.karijoenseurakunta.fi/tutki-uskoa Jos et saa yhteyttä, kokeile toista selainta (esim. firefox) tai päivitä sivua ja yritä joka tapauksessa uudelleen. Lähetys on käynnissä, mutta kaikille ei kuitenkaan ole kuulunut. Toivottavasti pääsette kuulolle!

Sunnuntai 12.4.2020

Klo 10 Ensimmäisen pääsiäispäivän messu kirkossa. Voi kuunnella internetin kautta

Kolehti: Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa tarjoamalla muun muassa ammatti-, viljelys- ja yrittäjäkoulutusta Kirkon Ulkomaan avun kautta.

1. pääsiäispäivä - KRISTUS ON YLÖSNOUSSUT

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika.

Христос воскресе! - Воистину воскресе!

Kristus nousi kuolleista - Totisesti nousi!