Konfirmaatio

su 7.6. kello 10.00 - su 7.6. kello 13.00

Sunnuntai 7.6.2020

Klo 10 ja 12 konfirmaatiomessut Karijoen kirkossa. Tarkoitettu lähinnä konfirmoitaville ja heidän läheisilleen.

Pyhän Kolminaisuuden päivä - Aiheena Salattu Jumala. Kolehti kerätään seurakunnan nuorisotyölle.

Kirkossa ja sinne saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa noudatamme turvavälejä. Sijoittautuminen kirkossa eri puolille kirkkoa perheryhmittäin.

Yleiset jumalanpalvelukset alkavat su 14.6.2020 alkaen. Kaikki seurakuntalaiset ovat niihin tervetulleita.

Läntisessä kirkossa määrättiin vuonna 1334, että helluntain jälkeistä sunnuntaita vietetään Pyhän Kolminaisuuden juhlana. Pyhäpäivän sanomassa kiteytyy kirkon opetus Jumalan kolmiyhteisyydestä. Pyhän Kolminaisuuden päivä on uskontunnustuksen päivä.

Raamatuntekstit puhuvat Jumalan salatusta olemuksesta, joka ylittää kaiken ihmisymmärryksen. Jumala on yksi, mutta hän on ilmoittanut meille itsensä Isänä, Poikana ja Pyhänä Henkenä. Hän vaikuttaa Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Usko ei käsittele Jumalan olemusta tiedollisesti eritellen vaan ihmetellen, ylistäen ja hänen armotekojaan julistaen.