su 26.7. kello 13.00 - su 26.7. kello 14.00

Huom aika! Tervetuloa!

Sunnuntai 26.7.2020

Klo 13 Messu kirkossa. HUOM! aika

Toimittaa pastori Mikko Lempinen.

Virret ym. 301, 131, 263, 718, 574 ja 211

Kolehti: Köyhyyden ja perus turvattomuuden poistamiseen kehitys maissa mm. toimeen tulo mahdollisuuksia parantamalla. KUA:n kautta.

Kirkastus sunnuntai. Aiheena Kirkastettu Kristus.

Kirkastus sunnuntaita on vietetty Ruotsissa ja Suomessa jo 1500-luvulta lähtien 7. kolminaisuuden päivän jälkeisenä sunnuntaina (nykyisin 8. sunnuntai helluntaista). Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaat häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Kirkkotie 14
64350 Karijoki

Työpäivät normaalisti ke, to, la ja su. Vapaa viikon loppu n. kerran kuussa.