su 26.7. kello 13.00 - su 26.7.

Mikko Lempinen, Pekka Taristo Huom aika, tervetuloa!

Sunnuntai 26.7.2020

Klo 13 Messu kirkossa.

Kolehti: Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa mm. toimeen tulo mahdollisuuksia parantamalla. KUA:n kautta.

Kirkastus sunnuntai. Aiheena Kirkastettu Kristus.

Kirkastussunnuntaita on vietetty Ruotsissa ja Suomessa jo 1500-luvulta lähtien 7. kolminaisuudenpäivän jälkeisenä sunnuntaina (nykyisin 8. sunnuntai helluntaista). Kristuksen kirkastuminen oli hänen elämänsä taitekohta. Apostolit saivat omin silmin nähdä hänen jumalallisen suuruutensa ja kuulla Jumalan äänen: ”Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä.” Jumalan kirkkaus tulee ilmi kaikkensa uhraavassa rakkaudessa.

Vuorella apostoleille ilmestyivät kirkastetun Kristuksen lisäksi Mooses ja Elia, Vanhan testamentin lain ja profeettojen edustajat. Kristillinen kirkko näki alusta lähtien Kristuksen elämänvaiheet, kuoleman ja ylösnousemuksen Vanhan testamentin lupausten täyttymisenä.

Kirkkotie 14
64350 Karijoki

Työpäivät normaalisti ke, to, la ja su. Vapaa viikon loppu n. kerran kuussa.