Jumalanpalvelus ja rippikoulun aloitus

Sunnuntai 15.11.2020

Klo 10 Jumalanpalvelus kirkossa, Lähteenmäki

Kolehti: Kestävyyden puolesta. Ilmastotyöhön, yhteisölliseen puitten istutus- ja metsien suojelutyöhön mm. Nepalissa ja Tansaniassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Virret: 153, 161, 163, 150, 148:2,3

Valvomisen sunnuntai. Aiheena Valvokaa!

Valvomisen sunnuntai on kirkkovuoden viimeistä edellinen sunnuntai. Tämän sunnuntain sanoma korostaa hengellistä valvomista ja Kristuksen paluun odotusta. Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat ”uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee” (2. Piet. 3: 13).