Ehtoollisjumalanpalvelus

su 26.12. klo 10.00 – 11.30

א

Sunnuntai 26.12.2021

Klo 10 Ehtoollisjumalanpalvelus kirkossa.

Toimittaa Mikko Lempinen.

Kolehti: Kristittyjen perheitten traumaterapiaan, vertaistukiryhmien toimintaan, raamattuopetukseen sekä koulutukseen Irakissa ja Syyriassa toimivissa <Toivon keskuksissa>. Open Doors Finland ry.

Virret: 26, 131, 447, 16 ja 18:2-Loppuun.

Päätössoitto: Urkukoraali In dulci jubilo. BuxWV 197. Säveltänyt Dietrich Buxtehude (ca1637-1707).

Pyhäpäivän antifoni: Sinun todistuksesi ovat minun iloni, ne ovat minun neuvonantajani. Ps. 119:24

2. joulupäivä. Aiheena Kristuksen todistajat

Toinen joulupäivä, ensimmäisen marttyyrin Stefanoksen ja hänen myötään kaikkien marttyyrien muistopäivä, muodostaa vastakohdan ensimmäiselle joulupäivälle. Jumalan pelastussanoma jakaa ihmiset sen vastaanottaviin ja sen hylkääviin, Kristuksen seuraajiin ja hänen vainoojiinsa. Jumala antaa Pyhän Hengen voimaksi jokaiselle, joka rohkeasti tunnustaa uskonsa Kristukseen.