Seeli Toivion kirkkokonsertti

ke 27.4. klo 18.00 – 19.00

Keskiviikko 27.4.2022

Klo 18 Mezzozopraano Seeli Toivion kirkkokonsertti.

Vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 15 euroa.

Sellisti ja mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Karijoen kirkossa keskiviikkona 27.4. klo 18. Häntä säestää Pekka Taristo. Konsertissa kuullaan myös urkusooloja.

Toivio soittaa yli 200-vuotiaalla sellollaan mm. J. S. Bachin kauniita sellosarjoja. Hän laulaa hengellisiä lauluja, mm. P. J. Hannikaisen Suojelusenkelin sekä Toivo Kuulan Aamulaulun – kuullaan myös On suuri sun rantas autius.

Toivio kertoo vanhasta sellostaan ohjelman lomassa. Hän ylsi viime Toivo Kuula -laulukisassa finaaliin ja sai erikoispalkinnon parhaasta modernin laulun esityksestä. Toivion oopperadebyytti on tänä vuonna R. Wagnerin "Siegfried"-oopperan Erdan roolissa.

Tervetuloa kevätillan konserttiin, jossa sello ja laulu soi! Vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa (käteinen). Kortit käy levyostoissa; myynnissä Toivion useita cd-levyjä, mm. laululevyjä ja kaikki Bachin 6 sellosarjaa tuplalevyllä.

Toivio esiintyi Karijoen kirkossa ensi kerran viime vuonna.

• Musiikki Musiikki